Courtyard by Marriott opent hotel in New Kingston
Na de bouw van twee jaren heeft op 1 december 2015 Courtyard by Marriott zijn deuren geopend in New Kingston. Gelegen op 20 kilometer van de internationale luchthaven van Kingston, biedt Courtyard by Marriott in New Kingston een perfecte balans tussen werk en vrije tijd. Het hotel biedt 129 kamers, een zwembad, moderne fitness faciliteiten, gratis high-speed WIFI, enkele vergaderruimtes voor conferenties en evenementen. In de nabije omgeving zijn enkele van de belangrijkste attracties van Kingston.

Tijdens de bouw van het hotel werd veel aandacht besteed aan het gebruik van lokale middelen en hulpbronnen. Op één na zijn alle medewerkers Jamaicanen. Omdat gewerkt werd volgens het Citizen Security and Justice Programme (CSJP) hebben vooral mensen uit de achterstandswijken een kans gekregen om vaardigheden te leren voor hun toekomstige beroep. Inmiddels hebben vijf van hen een vaste baan gevonden in het hotel.

Volgens de Nederlandse general manager, Koen Hietbrink, vertegenwoordigt deze Courtyard by Marriott in New Kingston een bewuste inspanning tot een positieve invloed op de natuurlijke en economische omgeving.

Meer informatie over het hotel: Courtyard by Marriott New Kingston
Link naar het CSJC programma / "Rooms with a Viewpoint": https://www.youtube.com/watch?v=E2YIrXglQqc