IMG 7141.Treasure Beach.kleinVer weg van de belangrijkste toeristische locaties is de Zuidkust een paradijs voor individuele reizigers. Hier vind je kleine hotels en pensions met een persoonlijke flair, maar vooral ook zeer gevarieerde landschappen. In de mangrove gebieden in Black River, spot je krokodillen tijdens een boot safari. De YS Falls zijn rustig gelegen watervallen, waar je aan lianen als Tarzan een sprong kunt wagen. Enorme kliffen en bergen, afgelegen baaien en stranden en heerlijke visgerechten zoals "Peppered Shrimps" zijn slechts enkele van de troeven van de Zuidkust . En als we het nu toch hebben over de culinaire hoogstandjes ... bezoek ook Appleton Estate, een beroemde rum distilleerderij, waar meer dan 15 verschillende rums worden gemaakt.

Negril en Montego bay liggen op ongeveer 2 uur rijden van Black River. Voor de stad Kingston moet u al ongeveer 4 uur inplannen.

Hieronder treft u een overzicht van een aantal attracties at de zuidwest kust van Jamaica. Op de website www.visitjamaica.com wordt een nog uitgebreider aantal mogelijkheden aangegeven.